about us contact


за наспромоцииуслуги проектиране лизингконтактикариери
ЗА НАС  ›

ARIS FURNITURE е верига магазини, специализирани в производството и търговията на богата гама стандартни и поръчкови домашни мебели и аксесоари, която се развива на франчайзингов принцип. Фирмата успешно развива и дилърска мрежа като приоритети в бъдеще ще бъдат поддържането, развитието и привличането на нови партньори. Номенклатурата и концепцията за асортимента и обслужването са адаптирани изцяло към нуждите на клиентите. С публикуването на този сайт, нашата главна цел е да достигнем възможно най-близо до Вас - крайните клиенти, които сте барометър за качеството и успеха на нашата работа.


Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. Сливен. Базата е оборудвана изцяло с нови, високотехнологични, цифрови машини на aвтрийската фирма Holzher. Собственото производство на фирмата осигурява възможност за кратки срокове за изработка на мебелите, както и за атрактивни цени.


Освен мебели, при нас можете да намерите богат избор на уреди за вграждане, кухненски аксесоари и съдове, аксесоари за украса на дома, килими, осветителни тела, матраци, спално бельо и много други елементи, от които се нуждае интериора.

Защо да посетите магазините на Aris furniture:

  • Индивидуално, насочено изцяло към нуждите и изискванията на клиента обслужване, осъществено благодарение на нашите високо квалифицирани консултанти и проектанти на мебели и интериор;
  • Изработване на нестандартни проекти и атрактивни срокове за изпълнението им;
  • Безплатни 2D и 3D проекти, които дават максимално добра визуализация на вашите идеи;
  • Безплатно вземане на размери на място при клиента, осигурена доставка и монтаж;
  • Мебелите са изработени от ПДЧ с меламиново покритие или ПДЧ с МДФ профили. Предлагаме и луксозни мебели, изработени от МДФ с покритие от естествен фурнир или боядисан МДФ;
  • Възможност за комплексно обзавеждане на дома, офиса или хотела;
  • Цялостни интериорни решения;
  • Избор на повече от 30 цвята без промяна в цената;
  • Цялостни интериорни решения.

Здравината и комфорта са определящи при изработването на нашите продукти. Например дълбоките чекмеджета на кухните са изработени с метабокс, което осигурява здравина и висока товароносимост на всяко чекмедже. Във всяка кухня има възможност за вграждане на механизми по желание на клиента, такива са изтеглящи механизми за бутилки, метални кошници, стопери за плавно затваряне на чекмеджетата и вратите и много други аксесоари, които осигуряват допълнително удобство и лукс. Гърбовете на кухните мога да се облицоват с ПДЧ, термоплот или стъкло.


Всички тези качества на мебелите от верига магазини ARIS FURNITURE са всъщност ярко изразени предимства, които отличават нашето производство от всяко друго конкурентно. В това може да се убедите единствено като посетите нашите магазини и станете свидетели на нашето любезно, компетентно и загрижено за Вашите потребности обслужване. Рзeултатът като краен продукт е - пълно задоволяване на Вашите нужди, качествено, в срок и на достъпни цени, защото именно Вашето щастие и уют са наши основни приоритети в работата.